Bide sospezo M2

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Bide sospezo M2 CM50

Koleksioni i paisjeve higjienike karakterizohet nga gamën e gjerë dhe zgjedhjen e tij dimensionale. Një propozim i gjithanshëm i përshtatshëm për disa nevoja, i përshtatshëm si për ambiente të mëdha ashtu edhe për ato të vogla.

Dizajni: Romano Adolin

ID - 5219

KODI:

KODI:12435

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!