Grup dushi inkaso termostatik Smartcontrol 3 valvola

Grohe

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5
Modeli

Grohe

Grup dushi inkaso termostatik Smartcontrol 3 valvola

Versione:

 • Brushed Cool Sunrise
 • Warm Sunset
 • Brushed Hard Graphite

Karakteristikat:

 • Lloji i lidhjes - shtypje e lartë
 • Lidhje - Set bazë
 • Forma - e rrumbullakët
 • Fisheku - me fishek termostatik
 • Montimi - montuar në mur (i fshehur)
 • Parandalues i kthimit - me parandalues kthimi

Teknologjitë:

 • GROHE QuickFix

Më e shpejtë, më e lehtë, më e sigurt - GROHE QuickFix kursen deri në 40% në kohën e montimit.

 • GROHE SafeStop Plus

Ju lejon të shtoni një kufi të mëtejshëm prej 43°C për një nivel shtesë sigurie.

 • GROHE SafeStop

Ju lejon të vendosni një temperaturë maksimale prej 38°C për të parandaluar djegien.

 • GROHE SmartControl

Kontrolli përfundimtar i dushit: Ndez/Fikur duke shtypur një buton dhe kontrollin e volumit duke e rrotulluar.

 • GROHE TurboStat

Kontroll i saktë për temperaturën konstante perfekte.

ID - 29121AL0

KODI:

KODI:28023

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!