Grup MKZ

Rotex

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

ROTEX

Grup MKZ

Fikëset automatike standarde të konstruksionit me cilësi të lartë, performancë të garantuar.

I pershtatshem per njesi ndertimi, zona industriale, qendra tregtare, super markete, stacione makinash, spitale, shkolla etj.

Gati për t'u lidhur me rezervuarin e thithjes nëpërmjet kolektorit të thithjes dhe me hidraulikën e zjarrfikësve nëpërmjet kolektorit të shkarkimit.

Funksionimi automatik i sistemit të shuarjes së zjarrit arrihet me përdorimin e piezostatëve. Kur presioni në sistemin hidraulik zvogëlohet ndjeshëm, aktivizohet asambleja kryesore e makinës elektrike.

Në rast të ndërprerjes së energjisë, motori me naftë do të ndizet automatikisht.

Sistemi i rikuperimit dhe karikimit të baterisë siguron gatishmëri dhe autonomi gjatë ndezjes së motorit me naftë. Sistemi elektrik i nisjes së motorit me naftë siguron funksionimin e tij nga një fillim i mundshëm i dështuar me përsëritje të njëpasnjëshme.

KODI:

KODI:31705

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!