Grup vaske Eurocube

Grohe

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Grohe

Grup vaske Eurocube

Rubinetat e tualetit GROHE bashkojnë dizajnin e vlerësuar me çmimet, materialet më të mira dhe teknologjitë më të fundit lider në industri.

Çdo koleksion ofron një përzgjedhje të gjerë të tipologjive të rubinetave për të plotësuar preferencat tuaja personale të stilit.

Për dashamirët e dizajnit modern dhe të pastër, që kërkojnë një pamje vërtet të veçantë për kuzhinën ose banjën e tyre, GROHE ka krijuar koleksionin Eurocube. Nëpërmjet inovacionit të dizajnit të vlerësuar me çmime dhe aftësisë inxhinierike gjermane të markës tregtare GROHE, GROHE Eurocube ofron një formë të vërtetë kubi për grupet e kuzhinës, grupet e banjës, dushet dhe aksesorët.

Frymëzuar nga përsosja gjeometrike e kubit, GROHE Eurocube është krijuar për të sjellë qartësi dhe dinamizëm në banjë. Linjat e drejtpërdrejta dhe thelbësore të Eurocube do të sjellin një ndjenjë soliditeti dhe stili në çdo skemë bashkëkohore të banjës. Rubinetat GROHE Eurocube shfaqin një siluetë të përjetshme që kombinon estetikën e guximshme me performancën superlative.

ID - 23141000

KODI:

KODI:10673

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!