Kaldaje ECO-KE

Enrad

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Enrad

Kaldaje ECO-KE 30 kW

ECO-KE anë kalda të dedikuara për shfrytëzim me lëndë djegëse të ngurtë – për djegien e trungjeve të drurit, qymyrit etj.

Dizajni i vatrës (3-etazhore) mundëson djegie të mirë, efikase dhe shumë ekonomike. Dizajni i tre kalimeve horizontale rezulton në efikasitet të lartë dhe periudha të gjata djegieje.

Kaldaja e ngrohjes ECO KE është e pajisur me një termostat pompe, termometër dhe rregullator ajri. Kaldaja e ngrohjes vijnë me një tabaka pastrimi dhe janë të përshtatshme për të gjithë djegësit e peletit. Të testuara në 5 bar.

 • Fuqia Nominale - 30 kW
 • Lartësia - 1200 mm
 • Gjerësia - 510 mm
 • Gjatësia - 960 mm
 • Eficenca - 82 %
 • Maksimum presioni i punës - 2.5 bar 
 • Sasia ujit -73 Lt
 • Kthimi - 5/4’’ coll
 • Oxhak - 160 mm
 • Pesha - 230 kg
 • Hapësira e ngrohjes - 100-120 m²

KODI:

KODI:13471

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!