Kaldaje ECO-KTE

Enrad

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Enrad

Kaldaje ECO-KTE

ECO KTE janë kaldaja për ngrohje me dru dhe qymyr për sipërfaqe të mëdha.

Kaldajat testohen me presion 6 bar. Kalimet dhe tubat horizontale sigurojnë efikasitet të lartë dhe periudha të gjata djegieje.

Kaldajat e ngrohjes janë të pajisura me bobina rezistente ndaj temperaturave të larta dhe kanë dyer të mëdha për ngarkim të lehtë.

Kaldajat janë të lehta për t'u pastruar dhe vijnë me një komplet pastrimi dhe termometër.

Modeli ECO-KTE 150 kW ECO-KTE 200 kW ECO-KTE 300 kW ECO-KTE 500 kW
Fuqia Nominale 150 kW 200 kW 300 kW 500 kW
Lartësia 1600 mm 1600 mm 1820 mm 2110 mm
Gjerësia 890 mm
890 mm 1040 mm 1410 mm
Gjatësia 1300 mm 1400 mm 1500 mm 1730 mm
Eficenca 85.2 % 85.4 % 85.3 % 84.4 %
Maksimum presioni i punës 3 bar 3 bar 3 bar 3 bar
Sasia ujit 330 Lt 431 Lt 665 Lt 1195 Lt
Kthimi 50 DN 65 DN 80 DN 100 DN
Oxhak 220 mm 220 mm 300 mm 350 mm
Pesha 880 kg 1120 kg 1520 kg 2700 kg
Hapësira e ngrohjes 3000 m² 4000  3000 m² 10000 m²

KODI:

KODI:

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!