Pompe MKZ Hydro

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Grundfos

Pompe MKZ Hydro

Modeli - EN-S2 50-250/263 JS-ASD-U1

Të përshtatshme për:

  • Perdorim ne sistemet e fikjes te zjarrit

Kompleti i pompës Hydro EN është projektuar në përputhje me standardin EN 12845 për funksionimin me ujë të pastër të freskët në sistemet automatike të spërkatës, rrjetet hidrante dhe ndarjet për instalimin e grupeve të pompave zjarrfikëse.

KODI:

KODI:19495

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!