Rekuperator nxehtesie KPI Active

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

HITACHI

Rekuperator nxehtesie KPI Active

Njësia e ventilimit Hitachi siguron në mënyrë efektive dhomën me ajër të pastër furnizimi.

Njësia ka një funksion rikuperimi dhe është e pajisur me një shkëmbyes nxehtësie me pllaka, i cili mund të largojë shpejt nxehtësinë jo vetëm të ndjeshme.

Kjo do të zvogëlojë ngarkesën në sistemet e ajrit të kondicionuar.

KODI:

KODI:30954

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!