Tub i verdhe Spring ATS me 6 shtresa

MTP

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

MTP

Tub i verdhe Spring ATS me 6 shtresa

Zorrë me përforcim të dyfishtë ANTI TORSION për përdorim hobi dhe profesional. Teknologjia ATS dhe përdorimi i materialeve të zgjeruara i japin zorrës performancë shumë të lartë teknike. Përforcimi i dyfishtë i tekstilit garanton anti-përdredhje maksimale, deformueshmëri, lakueshmëri, fleksibilitet. Përdorimi i produkteve speciale në aplikimin e teknologjisë moderne të prodhimit rrit trashësinë e mureve pa rritur peshën. Rezultati është forcë e jashtëzakonshme dhe rezistencë e lartë ndaj presionit në të gjitha kushtet e përdorimit.

  • 6 shtresa me brendësi të bardhë, shtresë e zezë kundër algave, shtresë e bardhë ndërmjetëse, përforcim tekstili dyfish ATS, mbulesë e jashtme e verdhë transparente me shirit gri të prodhuar me një formulim special anti UV që ngadalëson plakjen e zorrës.

KODI:

KODI:22122

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!