Tub jeshil Tenatex AGRI me 4 shtresa

MTP

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

MTP

Tub jeshil Tenatex AGRI me 4 shtresa

Zorrë me përforcim të gërshetuar për përdorim hobi. I përshtatshëm për përdorim të përgjithshëm dhe të lehtë. Rezistent ndaj stresit mesatar. Rezistent ndaj stresit mesatar.

  • 4 shtresa me brendësi të zezë kundër algave, shtresë e verdhë, përforcim tekstili i gërshetuar, mbulesë e jashtme jeshile transparente me shirit blu të çelur të prodhuar me një formulim special anti UV që ngadalëson plakjen e zorrës.

KODI:

KODI:15251

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!