asdasd0Item(s)

Ju nuk keni produkte në shportë

SINANI

SHERBIMET

Kontakt

Product was successfully added to your shopping cart.

SHERBIMET TONA

Ju duhet ndihma jone ne instalimin e produkteve ? Kontaktoni me ne! VIZITO KONTAKTE.

Ne investojme per Kujdesin Ndaj Klientit. Punonjesit kane kualifikimet perkatese per te ofruar zgjidhjen me te mire dhe te shpejte.Investimet ne trajnimet e inxhiniereve dhe teknikeve ne lidhje me çdo risi jane pjese e rendesishme e kompanise.

PREVENTIVE

Qe ju te zgjidhni me te miren ne ju ofrojme keshillat e profesionisteve. Ju kerkoni ate qe deshironi ne ju sugjerojme zgjidhjen me koston me te ulet, materialet me te mira dhe jetegjatesi e garantuar

ASISTENCE TEKNIKE

Zhvillimi i shpejte i teknologjise duket qarte ne produktet qe ne ofrojme. Sot ne ofrojme paisje te telekomanduara ose me sensore. Per çdo pyetje tuajen ose problem ne lidhje me to stafi yne ju mbeshtet nepermjet telefonit apo vizitave te ju.

HIDRAULIKE

Kemi specialiste te trajnuar nga partneret tane te huaj. Eshte pjese e bashkepunimit tone trajnimi I punonjesve per çdo proukt te ri te ofruar. Ne gezojme besimin e tyre, ata na kane besuar ekskluzivitetin ndaj eshte obligimi yne sherbimi I mire. Produktet te cilet jane lider ne bote shoqerohen gjithmone me garanci.

TRANSPORT

Kompania ka 20 vite experience ne treg. Kemi mesuar si te jemi ne kohe prane destinacionit tuaj. Kemi punonjes te kualifikuar dhe automjete te sigurta per transport. Ne sot mbulojme te gjithe territorin e Shqiperise dhe me gjere.