Rreth nesh.


100+ 

TË PUNËSUAR

12 

FILIALE

28

VITE NË TREG

30.000+ 

PRODUKTE 

 

Kompania Sinani e themeluar në vitin 1994 nga Z. Haki Sinani, vit pas viti është konsoliduar në treg falë përvojës, profesionalizmit dhe këmbënguljes të gjithë bashkëpunëtorëve të saj, duke arritur një pozicion lider në shitjen e materialeve hidraulike, hidrosanitare, ngrohje-ftohje, klimatizues, mobilje banjo, materiale elektrike, bojra dhe shumë materiale të tjera. I vetëdijshëm për evolucionin që po ndodh në treg, për nevojën për t'i dhënë një përgjigje të kualifikuar një kërkese gjithnjë e më të larmishme dhe të veçantë, Sinani ka një përzgjedhje të gjerë produktesh nga markat më të mira Europiane. Pikat e shitjes garantojnë praninë e saj të gjerë në te gjithë territorin duke mbuluar një zonë të madhe tregu, duke u vendosur si një nga realitetet më të rëndësishme në Shqipëri.