KONDICIONERË

Kondicionerë

Kondicionerët e kompanisë Sinani janë zgjedhja ideale për të krijuar një ambient... 

SOBA NE OFERTË

1 e 12

TRANSPORT NË TË GJITHË SHIPËRINË

Mobilje për tualet

Nëse kërkoni mobilje tualeti për shtëpinë tuaj, faqja online e kompanisë Sinani... 

KOLPA SAN VITTORIA - SINANI
1 e 12
1 e 12

TRANSPORT FALAS NĒ POROSI MBI 5000 LEKĒ

BOJRA

Bojrat më cilësore gjermane DINOVA dhe nojrat dekorative nga GIORGIO GRAESAN. 

VEGLA PUNE

Vegla pune mekanike dhe elektrike, aksesorë dhe pjesë. 

OFERTA

1 e 12

PRODUKTE QË MUND TJU PËLQEJNË

1 e 6
 • Transport në shtëpi.

 • Instalime dhe shërbime.

 • Financim 0% interes.

 • Asistencë teknike.

1 e 4
 • Bojë Për Një Klimë Të Brendëshme Më Të Shëndetshme. – DINOVA – BOJRAT NUMER 1 NE GJERMANI – SINANI

  Bojë Për Një Klimë Të Brendëshme Më Të Shëndets...

  Bojë për një klimë të brendshme më të shëndetshme.Është thënë në të shkuarën nga brezat paraardhës se :” Shëndeti është pasuria më e madhe” dje jo më kot…Sot ne njohim...

  Bojë Për Një Klimë Të Brendëshme Më Të Shëndets...

  Bojë për një klimë të brendshme më të shëndetshme.Është thënë në të shkuarën nga brezat paraardhës se :” Shëndeti është pasuria më e madhe” dje jo më kot…Sot ne njohim...

 • Shëndeti Juaj Dhe Kondicioneri.

  Shëndeti Juaj Dhe Kondicioneri.

  Shëndeti juaj dhe kondicioneri: Cila është lidhja? Pa dyshim, ajri në një ambjent me kondicioner mund të jetë shumë i pastër nëse sistemi i kondicionimit është i mirë mirëmbajtur dhe...

  Shëndeti Juaj Dhe Kondicioneri.

  Shëndeti juaj dhe kondicioneri: Cila është lidhja? Pa dyshim, ajri në një ambjent me kondicioner mund të jetë shumë i pastër nëse sistemi i kondicionimit është i mirë mirëmbajtur dhe...