Buton pishuari Sigma50

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Geberit

Buton pishuari Sigma50

Version elektronik dhe me bateri.

Ngjyra - Krom i fshirë

Elegancë:
Përmasa harmonike, materiale me cilësi të lartë dhe mjeshtëri e klasit të parë

Pllakat Geberit Sigma50 pa prekje janë të disponueshme në përfundime mahnitëse që janë plotësuesi i përsosur i pllakave të tualetit Sigma50.

Tani pllakat e shpëlarjes pa prekje janë më të lehta për t'u përdorur se kurrë.

Sigma50 ndihmon në parandalimin e përhapjes së mikrobeve, i përsosur për tualetet publike ose gjysmë publike ku përdoruesit kërkojnë komoditetin dhe higjienën.

Veçoritë:

  • Lartësia - 130 mm
  • Gjatësia - 130 mm
  • Zink i derdhur në formë prerje
  • Përfundim metalik, plastik, qelqi ose me porosi
  • Koha e rregullueshme e shpëlarjes
  • Forca e ulët e aktivizimit të shpëlarjes, më pak se 0.4 kg

Geberit siguron funksion të përsosur, komoditet maksimal. Zgjedhja e pllakës së aktivizuesit është e rëndësishme sepse zgjedhja juaj do t'ju shoqërojë për shumë vite.

KODI:

KODI:09275

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!