Grup dushi inkaso me devijator HansaPaleno

Hansa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

KODI:

KODI:25976

Cmimi:

Çmimi i rregullt 7,500 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 7,500 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
 • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

HANSA

Grup dushi inkaso me devijator HansaPaleno (Pjesa e jashtme per 50000900)

Veçoritë

 • Diverter - Diverter i operuar me shtytje
 • Pjesë të fshehura - Rozetë katrore, mëngë
 • Levë / Dorezë - Simbolet e nxehtë/ftohtë, levë/dorezë e vetme funksionimi
 • Ngjyrë - krom
 • Temperatura - Opsioni i kufizimit për temperaturën maksimale dhe shpejtësinë e rrjedhës

Atributet e rrjedhës

 • Shpejtësia e rrjedhës në 3 bar - 20,4 / 13,2 l/min

Vetitë teknike

 • Furnizimi me ujë të ngrohtë - maksimumi +80°C
 • Materiali - Tunxh
 • Presioni i punës - 0,5 - 10 bar

Rregulloret

 • Standardi EN - EN 817
 • Klasa e zhurmës - II (ISO 3822)

ID - 50829003

Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!