Tub FlowFit blu

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Geberit

Tub FlowFit

Aplikimi

 • Për Geberit FlowFit
 • Për sistemet teknike të ndërtimit, industrinë dhe ndërtimin e anijeve
 • Pasqyrë e aplikacionit – Geberit FlowFit → f. 175

Të dhënat teknike

 • Materiali i produktit PE-RT II / Al / PE-RT II
 • Vrazhdësia e sipërfaqes 7 μm
 • Zgjerimi termik 0,026 mm/(m·K)
 • Përçueshmëri termike, tub 0,41 W/(m·K)
 • Materiali, izolimi PE shkumë e butë
 • Përçueshmëri termike, izolim 0,04 W/(m·K)
 • Rezistenca ndaj difuzionit të avullit të ujit, lëkura e jashtme e
 • izolim
 • 7000 μ

Karakteristikat

 • Në thelb të qëndrueshme
 • Mund të përkulet me dorë
 • Tubi mediatik formon një barrierë kundër difuzionit
 • Tub mediatik, gri argjendi RAL 7001 e jashtme
 • Izolim me qeliza të mbyllura, folie mbrojtëse blu
 • Klasa e sjelljes ndaj zjarrit sipas EN 13501-1

KODI:

KODI:31539

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!