Lavapjate HansaFit

Hansa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Hansa 

Grup lavapjate me dy doreza dhe sensor me korent 5V HansaFit

ID - 65252213

KODI:

KODI:26000

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!