Pompe qarkulluese UPSD

Grundfos

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4
Modeli

Grundfos

Pompe qarkulluese UPSD

Të përshtatshme për:

  • Perdorim industrial

UPSD është një variant me dy koka të pompës me tre shpejtësi UPS të projektuar për sistemet e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar. UPSD është instaluar aty ku kërkohet funksionimi në detyrë dhe gatishmëria për të marrë një besueshmëri shtesë.

KODI:

KODI:04061

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!