Adaptor FlowFit per MasterFix

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Geberit

Adaptor FlowFit per MasterFix

Qëllimet e aplikimit

  • Për sistemet teknike të ndërtimit, industrinë dhe ndërtimin e anijeve
Të dhënat teknike
  • Materiali i produktit PPSU
Karakteristikat
  • Unazë O e bërë nga EPDM
  • Konektor presues me kapak mbrojtës transparent
  • MasterFix me kapak mbrojtës blu

KODI:

KODI:31626

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!