Ajernxjerres automatik

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Caleffi

Ajernxjerres automatik

Kapacitet i lartë shkarkimi.
Trupi dhe mbulesa prej bronzi, përbërës të brendshëm prej çeliku inox.

Te dhenat teknike::

  • 3/4"
  • Presioni maksimal i punës: 16 bar
  • Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 6 bar
  • Gama e temperaturës mesatare: -20–120 °C

ID - 501500

KODI:

KODI:11389

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!