Antivibrues xingato me gome

Brandoni

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Brandoni

Antivibrues xingato me gome

Lidhjet elastike mbrojnë tubacionet nga shtrirja, ngjeshja, shtrembërimet dhe përkulja.
I përshtatshëm për reduktimin e dridhjeve dhe thithjen e zhurmës, duke lejuar reduktimin e mëtejshëm të efekteve të çekiçëve të ujit

  • WRAS: për impiantet e ujit, stacionet e pompimit, kondicionimin dhe ngrohjen, aplikimet industriale dhe bujqësore, qarqet e ajrit të kompresuar.

KODI:

KODI:24689

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!