Bashkuese e gjate Mapress Stainless Steel

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Geberit

Bashkuese e gjate Mapress Stainless Steel d=76.1mm

Montimi dhe tubi shtypen pasi tubi të jetë futur në thellësinë e kërkuar të futjes, duke siguruar një lidhje të sigurt, të besueshme dhe afatgjatë.

E disponueshme në bakër, çelik inox, çelik karboni dhe CuNiFe (12 deri në 108 mm), gama e Mapress ofron një gamë të gjerë për t'u përdorur në një gamë të tërë aplikimesh të ndryshme, duke përfshirë ujin, ngrohjen, gazin dhe diellin.

Të gjitha pajisjet Geberit Mapress janë të mbrojtura me kapakë fundorë për mbrojtje nga pluhuri dhe papastërtitë.

Geberit Mapress ofron një gamë të gjerë materialesh dhe unazash vulosëse për të mbuluar shumicën e rasteve, kështu që ofron një zgjidhje të specializuar për aplikimin tuaj.

ID - 32109

KODI:

KODI:28037

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!