Berryl FlowFit mashkull

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Geberit

Berryl FlowFit mashkull

Qëllimet e aplikimit

  • Për sistemet teknike të ndërtimit, industrinë dhe ndërtimin e anijeve
  • Pasqyrë e aplikacionit – Geberit FlowFit → f. 175

Të dhënat teknike

  • Materiali i produktit Metal pa plumb (CuSn4Zn2PS)

Karakteristikat

  • Pa plumb
  • Unazë O e bërë nga EPDM
  • Konektor presues me kapak mbrojtës transparent
  • Fije me kapak mbrojtës transparent

KODI:

KODI:31616

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!