Berryl i fllanxhuar FlowFit femer

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Geberit

Berryl i fllanxhuar FlowFit femer

Qëllimet e aplikimit

  • Për sistemet teknike të ndërtimit, industrinë dhe ndërtimin e anijeve
  • Pasqyrë e aplikacionit – Geberit FlowFit → f. 175
Të dhënat teknike
  • Materiali i produktit Metal arme pa plumb (CuSn4Zn2PS)
Karakteristikat
  • Tre pika fiksimi
  • Pa plumb
  • Unazë O e bërë nga EPDM
  • Konektor presues me kapak mbrojtës transparent
  • Fije me spinë mbrojtëse transparente

KODI:

KODI:31637

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!