Berryl me rakord plastik PE

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Geberit

Berryl me rakord plastik PE

Permasat - Ø50 x 2"

Geberit PE është zgjidhja totale për një gamë të gjerë aplikimesh kullimi, duke përfshirë mbetjet mbi tokë, nën ndërtesa dhe mbetjet kimike. Sistemi është prodhuar nga polietileni, një material me veti të qenësishme që ofrojnë avantazhe të konsiderueshme ndaj sistemeve më tradicionale të tubacioneve. Kjo e ka bërë PE materialin e zgjedhur në të gjithë Evropën.

Përfitimet Mjedisore PE është një material që ka shumë përfitime mjedisore kur krahasohet me sistemet e tjera të tubacioneve. Është një përbërje e thjeshtë e atomeve të karbonit dhe hidrogjenit - e padëmshme për njerëzit, kafshët dhe bimët. Geberit PE është gjithashtu plotësisht i riciklueshëm dhe me parafabrikim, shpërdorimi i materialit mbahet në minimumin absolut.

Karakteristikat:

  • Pesha e lehtë
  • Rezistencë e lartë ndaj kimikateve
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe gërryerjes
  • Tolerante ndaj një gamë të gjerë temperaturash
  • Montim i lehtë, kursim në kohë dhe punë
  • Rezistent ndaj motit dhe UV

Aplikimet:

  • Sistemi i kullimit, tokës dhe mbetjeve
  • Mbetjet komerciale dhe shtëpiake
  • Mbetjet industriale në fabrika, laboratorë, industri përpunuese, detare
  • Mbi tokë dhe nën ndërtesë - brenda/jashtë

ID - 152.120.16.1

KODI:

KODI:17505

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!