Bide Dream

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Bide Dream

Koleksioni pajisjeve sanitare me forma thelbësore, vëllime arkitektonike dhe linja të buta. 

Dizajni: Antonio Pascale

ID - 7311

KODI:

KODI:13951

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!