Bide Eden

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Bide Eden

Seria Eden nga GALASSIA qeramike, 100% Prodhuar në Itali, ka arritur të krijojë kombinimin perfekt të funksionalitetit dhe dizajnit.

Elegante dhe moderne, pajisjet sanitare, dallohen për komoditetin dhe hapësirën e lirë, dimensionet dhe skajet.

Bideja është pa buzë.

ID - 7214

KODI:

KODI:13503

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!