Set tualeti sospezo CLAS +

Azzurra

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5

Azzurra

Set tualeti sospezo CLAS +

Ky koleksion karakterizohet nga linjat e tij të thjeshta dhe moderne.

WC sospezo CLAS +

Bide sospezo CLAS +

Kapak WC soft close CLAS +

Instalimi i pajisjeve sanitare të varura garanton siguri më të madhe për higjienën e të gjithë ambientit pasi dyshemeja mund të pastrohet lehtësisht.

Tualeti i varur në mur është i kompletuar me një kapak termorregullues Soft Close, me mentesha me një pajisje me rënie graduale të ngadaltë, me një dizajn të rafinuar.

Falë materialit të fortë me të cilin është bërë, është shumë i fortë, rezistent ndaj thyerjeve dhe gërvishtjeve, duke lejuar pastrim të shpejtë dhe të lehtë. 

KODI:

KODI:25281

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!