Bide sospezo Dream

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Bide sospezo Dream

Koleksion lavamanësh dhe pajisje sanitare me forma thelbësore, vëllime arkitektonike dhe linja të buta.

Dizajni: Antonio Pascale

ID - 7313

KODI:

KODI:13952

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!