Bide sospezo Eden

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Bide sospezo Eden

Seria Eden nga GALASSIA qeramike, 100% Prodhuar në Itali, ka arritur të krijojë kombinimin perfekt të funksionalitetit dhe dizajnit. Elegante dhe moderne, pajisjet sanitare, dallohen për komoditetin dhe hapësirën e lirë, dimensionet dhe skajet.

Bideja është pa buzë.

Falë instalimit të varur në mur, pajisjet sanitare nuk kanë kontakt me dyshemenë dhe janë ideale për dysheme druri ose materiale të tjera më delikate. Përmirëson higjienën, duke dhënë mundësinë e pastrimit të gjithë sipërfaqes së dyshemesë. Pajisjet sanitare të varura e bëjnë mjedisin më të ndritshëm dhe lejojnë një përhapje më të madhe të dritës.

ID - 7216

KODI:

KODI:13505

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!