Bide sospezo Ego

Kolo

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Kolo

Bide sospezo Ego

Produkt elegant dhe i qëndrueshëm i përshtatshëm për çdo tualet.

Falë instalimit të varur në mur, pajisjet sanitare nuk kanë kontakt me dyshemenë dhe janë ideale për dysheme druri ose materiale të tjera më delikate. Përmirëson higjienën, duke dhënë mundësinë e pastrimit të gjithë sipërfaqes së dyshemesë. Pajisjet sanitare të varura e bëjnë mjedisin më të ndritshëm dhe lejojnë një përhapje më të madhe të dritës.

ID - K15100900

KODI:

KODI:03326

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!