Bide sospezo Ergo

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Bide sospezo Ergo e bardhe

Linjat e forta, format e rrumbullakëta dhe qoshet e bluara janë veçoritë e këtij koleksioni  pajisjesh higjienike, forma e të cilit, e përcaktuar nga e bardha e materialit qeramik, takohet me drurin gjithmonë të ngrohtë dhe mikpritës.

Dizajni: Antonio Pascale

ID - 7110

KODI:

KODI:12438

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!