Bide sospezo Glaze

Azzurra

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Azzurra

Bide sospezo Glaze

Bide e varur në mur Azzurra Glaze e Bardhë - 52 x 36

Pajisjet sanitare të varura të linjës Glaze, nga Ceramica Azzurra, të dizajnuara nga Gordon Guillamer, shkojnë përtej modës dhe tendencave të momentit. Në fakt, ato janë të dizajnuara që të jenë gjithmonë të përditësuara dhe të adaptueshme për çdo lloj ambienti të banjës, për sa i përket stilit, madhësisë dhe llojit. Për më tepër, instalimi i pajisjeve sanitare të varura garanton siguri më të madhe për higjienën e të gjithë ambientit pasi dyshemeja mund të pastrohet lehtësisht.

KODI:

KODI:24513

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!