Bide sospezo MEG11 e bardhe mat

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Bide sospezo MEG11 e bardhe mat

ID - 5412MT

Komoditet dhe dizajn për pajisjet sanitare të koleksionit MEG11 Rim-Away nga GALASSIA.

Zgjedhja e pajisjeve sanitare të varura në mur plotëson ndjeshmërinë bashkëkohore për sa i përket higjienës dhe komoditetit, duke e bërë më të lehtë pastrimin e përditshëm. 

Bideja me përmasa 55 x 35 cm, me lartesi 42 cm prezantohen si aksesorë arredimi për banjën moderne

Pajisja higjienike është prej qeramike ne ngjyre te bardhe mat

KODI:

KODI:12454

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!