Bide sospezo MEG11 ngjyre rere

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Bide sospezo MEG11

Ngjyre rere

Komoditet dhe dizajn për pajisjet sanitare me ngjyra të koleksionit MEG11 nga GALASSIA. 

Zgjedhja e pajisjeve sanitare të varur në mur plotëson ndjeshmërinë bashkëkohore për sa i përket higjienës dhe komoditetit, duke e bërë më të lehtë pastrimin e përditshëm.

Bideja me përmasa 55 x 35 cm, me lartesi 42 cm prezantohet si aksesor arredimi për banjën moderne.

Pajisja higjienike është prej qeramike në ngjyrë rëre.

ID - 5412SA

KODI:

KODI:16599

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!