Bide sospezo ONE

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Geberit

Bide sospezo ONE

ID - 500.690.01.1

Geberit ONE, Geberit po vendos standarde të reja në banjën e sotme dhe të nesërme me një ndërthurje të dizajnit dhe funksionit.

Pajisja qeramike sanitare e varur në mur është elegante dhe me përmasa të përsosura. Të gjitha përmasat dhe format janë të koordinuara në mënyrë të përkryer me njëra-tjetrën.

Instalimi i pajisjeve sanitare të varura garanton siguri më të madhe për higjienën e të gjithë ambientit pasi dyshemeja mund të pastrohet lehtësisht.

KODI:

KODI:26261

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!