Bide sospezo Plus

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Bide sospezo Plus

Koleksion i karakterizuar nga një gamë e gjerë paisjesh sanitare, të disponueshëm në disa dimensione dhe tipologji. Me linjat e tij thelbësore, Plus qëndron për ekuilibrin e tij formal, së bashku me një natyrë minimale dhe një kujdes të përpiktë për detajet.

Dizajni: Antonio Pascale

Përmasat - 550 x 350 x H350 mm

ID - 6112

KODI:

KODI:12433

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!