Bide sospezo Rita

Serel

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Serel

Bide sospezo Rita

Bide e varur në mur

Permasat - 570 x 360 x H255 mm

Ngjyre e bardhe

Materiali - Porcelan

Instalimi i pajisjeve sanitare të varura garanton siguri më të madhe për higjienën e të gjithë ambientit pasi dyshemeja mund të pastrohet lehtësisht.

Sipërfaqe e lëmuar, parandalon grumbullimin e papastërtive dhe lehtëson pastrimin.

Ngarkesa maksimale: Ngarkesë deri 400 kg.

ID - RT19ZZS110H

KODI:

KODI:19390

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!