Bide sospezo Smyle Square

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Geberit

Bide sospezo Smyle Square

Me dizajnin e saj bashkëkohor dhe linjat e zbukuruara, seria e sanitareve Geberit Smyle Square krijon një ambient relaksues dhe pozitiv të banjës dhe sjell harmoni dhe lehtësi në banjën e familjes.

Me një ndjenjë të qartë rregulli dhe përdorim efikas të një dhome, bideja Geberit Smyle arrin nivelin më të lartë të komoditetit në banjë nga çdo situatë strukturore.

Instalimi i pajisjeve sanitare të varura garanton siguri më të madhe për higjienën e të gjithë ambientit pasi dyshemeja mund të pastrohet lehtësisht.

Permasat - 54 x 35 H41 cm

ID- 500.209.01.1

KODI:

KODI:20992

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!