Boje akrilike per fasade Acryl 2000

Dinova

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Sasia

Dinova

Boje akrilike per fasade Acryl 2000

Bojë fasadash me dispersion mat

Bojë ekonomike fasade për veshje të përhershme pothuajse në të gjitha sipërfaqet e jashtme të suvasë minerale, rezistente ndaj motit dhe plakjes, e përshtatshme për sipërfaqe suvaje të lëmuara dhe të strukturuara.

Karakteristikat

  • Rezistent ndaj motit
  • Rezistente ndaj gërvishtjeve
  • Me buzë të bukura në mënyrë të barabartë dhe mbulim maksimal të sipërfaqeve të strukturuara të suvasë
  • Difuzive
  • Mund të hollohet me ujë

Nuancë

  • E bardhe
  • Mund të ngjyroset me maksimum 5% ngjyra të forta dhe të lyera pa ndryshuar vetitë e garantuara
  • Mund të ngjyroset mekanikisht në sistemin e përzierjes DinoMix
  • Gjithashtu disponohet edhe me lyerje fabrike

Konsumi - rreth 180 ml/m²

KODI:

KODI:29393

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!