Bolier Compress 5000

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Modeli

Bosch

Bolier 270L Compress 5000 DW 270-3

  • Ruajtja e ujit të ngrohtë me mure çeliku të emaluar dhe izolim termik duke përdorur shkumë poliuretani të ngurtë.
  • Mbrojtje kundër korrozionit në akumulimin përmes anodës.
  • Qarqet e ftohësit dhe të ujit të ngrohtë shtëpiak janë krejtësisht të ndara.
  • Fikja automatike në modalitetin "Eco"1) me temperaturë e ajrit të marrjes nën -10°C ose më e lartë 35°C.
  • Ndërprerës me presion të lartë për mbrojtjen e qarkut të ftohësit të pompës së nxehtësisë.
  • Ftohësi i përdorur është R134a.
  • Temperaturat e DHW midis 30 °C dhe 70 °C (cilësimi i fabrikës së temperaturës së ujit të ngrohtë është 46 °C).
Modeli 5000 DW

270-3 FO

5000 DW

270-3 C FO

Fuqia - sipas EN 16147, cikli XL, temperatura e ajrit 7 °C, ngrohja e ujit nga 10 °C në 53 °C
Koeficienti i Performancës (COP) 2,98  2,95
Koha e ngrohjes h 11:00 10:41
Humbje termike kWh/dite 0,78  0,79
Vëllimi i ujit të nxehtë korrespondon me temperaturën e ujit 40°C, e disponueshme pas ngrohjes lt 375  369
Fuqia - sipas EN 16147, cikli XL, temperatura e ajrit 7 °C, ngrohja e ujit nga 10 °C në 46 °C
Koeficienti i Performancës (COP) -
3,31
3,31
Koha e ngrohjes h 08:42 08:42
Fuqia termike kW 1.2 1.2
Humbje termike 24h kWh/ditë 0,65 0,65
Vëllimi i ujit të nxehtë korrespondon me temperaturën e ujit 40°C, e disponueshme pas ngrohjes lt 305 305
Fuqia - sipas EN 16147, cikli XL, temperatura e ajrit 14 °C, ngrohja e ujit nga 10 °C në 46 °C
Koeficienti i Performancës (COP) 3,77 3,77
Koha e ngrohjes h 07:07 07:07
Fuqia termike kW 1,5 1,5
Humbje termike 24h kWh/ditë 0,57 0,57
Vëllimi i ujit të nxehtë korrespondon me temperaturën e ujit 40°C, e disponueshme pas ngrohjes lt 302 302
Temperatura e funksionimit °C -10 ... +35 -10 ... +35
Ftohës R134a g 360 360
Ftohës R134a tCO2e 0,515 0,515
Presioni maksimal MPa (bar) 2.7 (27) 2.7 (27)
Ujë i ngrohtë për shtëpi
Kapaciteti i ruajtjes l  270  260
Sipërfaqja e shkëmbyesit të nxehtësisë (spiralja e zhytur) m2 - 1.0
Dalja e vazhdueshme e fuqisë së shkëmbyesit të nxehtësisë (spiralja e zhytur) 1) kW - 31,8
Temperatura maksimale e daljes pa/me ngrohës elektrik zhytës °C 60/70 60/70
Presioni maksimal i funksionimit MPa (bar) 1 (10) 1 (10)
Furnizimi me energji elektrike V  ~230 (+10 %/-10 %) ~230 (+10 %/-10 %)
Frekuenca  50 Hz 50 Hz
Intensiteti i rrymës elektrike (pa/me ngrohës elektrik me zhytje) A 2.6/11.3 2.6/11.3
Konsumi i vlerësuar i energjisë maksimale. kW 0,6 0,6
Fuqia totale e ngrohësit elektrik me zhytje kW 2.0 2.0
Konsumi total nominal i energjisë maksimale. (me ngrohës elektrik zhytës) kW 2.6 2.6
Niveli i zhurmës dB(A) 38 38
Përmasat H x P x D 700 × 1835 × 735 700 × 1835 × 735
Pesha neto kg  108  121

KODI:

KODI:16453

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!