Bolier per uje sanitar Yutampo

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

HITACHI

Bolier per uje sanitar Yutampo

YUTAMPO është një ngrohës uji me pompë nxehtësie të ndarë për prodhimin e ujit të ngrohtë për shtëpi (DHW).

Uji i nxehtë ruhet në rezervuar.

Ekzistojnë dy kapacitete të ndryshme të tankeve:

  • 190 L dhe 270 L.

E njëjta njësi e jashtme përdoret për të dy rezervuarët.
Sistemi YUTAMPO ngroh ujin me një efikasitet më të lartë dhe konsum më të ulët të  energjisë në krahasim me ngrohës uji të tipit me djegie konvencionale ose ngrohës elektrikë të ujit.
Sistemi YUTAMPO e arrin këtë duke thithur energjinë e nxehtësisë në ajër me anë të shkëmbyesit të nxehtësisë së ajrit, më pas duke ngrohur ujin në rezervuar duke përdorur këtë energji në shkëmbyesin e nxehtësisë së ujit të nxehtë.

KODI:

KODI:24076

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!