Bolitor Buderus Logalux SM

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Modeli

Bosch

Bolitor Buderus Logalux SM

Logalux SM është një bolitor sanitar bivalent, i cili mund të nxehet duke përdorur dy burime të ndryshme energjie.

Kështu, mund të lidhet me një instalim që kombinon një kazan me gaz ose vaj dhe panele diellore termike ose një sobë peleti.

Për të garantuar një rrjedhje të vazhdueshme të ujit të nxehtë, është e mundur të shtoni një rezistencë elektrike në rezervuarin e ujit të nxehtë. Përveç kësaj, ky opsion lejon që ky bojler të lidhet me panele diellore fotovoltaike.

  • Kaldaja bivalente: e aftë të funksionojë me 2 burime energjie
  • Rezistenca elektrike opsionale (për panelet diellore fotovoltaike)
Modeli

SM 200/5

SM 290/5E

SM 500

Kapaciteti nominal

195 litra

290 litra

500 litra

Numri i indeksit

1

1.8

4.7

Fuqia e vazhdueshme e ujit të nxehtë

25 kW

31.5 kW

38.3 kW

Konsumi i energjisë në modalitetin e gatishmërisë

1.8 kW h/d

2.2 kW h/d

1,9 kW h/d

Vëllimi i ruajtjes

186.0 L

290,0 L

500,0 L

Lartësia

1530 mm

1835 mm

1870 mm

Pesha neto

67 kg

112.6 kg

205.5 kg

Diametri

550 mm

600 mm

850 mm

Referenca

8718543093

8718541200

7736502282

KODI:

KODI:25752

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!