Bolitor me dy serpentina inoksi per uje sanitar

Pacetti

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Pacetti

Bolitor me dy serpentina inoksi per uje sanitar

Kaldaja magazinimi me shkëmbyes të dyfishtë të përshtatshëm për instalim në sisteme civile dhe industriale për prodhimin e ujit të ngrohtë shtëpiak nëpërmjet ngrohjes nga një burim nxehtësie konvencional ose të rinovueshëm, e cila kalon përmes guaskës së lëvizshme dhe shkëmbyesve të tubave të instaluar brenda rezervuarit të depozitimit.

  • Materiali i rezervuarit - Fletë çeliku me karbon
  • Trajtimi i brendshëm - Zmaltues CERAMFLON
  • Trajtimi i jashtëm - Lyerje kundër ndryshkut
  • Temperatura maksimale e funksionimit - 99°C
  • Presioni maksimal i punës  - 12 bar

ID - BT2H

KODI:

KODI:14771

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!