Bolitor sanitar Combi Quick CQP me dy serpentina

Elbi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Elbi

Bolitor sanitar Combi Quick CQP me dy serpentina

Akumulatorë termikë me efikasitet të lartë për ruajtjen e ujit të nxehtë për ngrohjen dhe prodhimin e ujit të ngrohtë shtëpiak. 

Shkëmbyes fleksibël me një tub të valëzuar në çelik inox me sipërfaqe të lartë shkëmbimi për prodhimin e ujit të nxehtë.

Instalimet:

  • kaldaja tradicionale (të montuara në mur dhe/ose në dysheme)
  • kaldaja me kondensim
  • sisteme termike diellore

KODI:

KODI:30331

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!