Brage 87,5°

Pestan

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Pestan

Brage 87,5°

  • Material shumë i lehtë
  • Mënyrë e thjeshtë dhe e lehtë si transporti
  • Montimi i shpejtë
  • Lidhjet e tubave janë rezistente ndaj ujit dhe lloje të tjera të lëngjeve
  • Ato janë rezistente ndaj korrozionit në alkaline,
  • Ata janë izolues të mirë elektrik, dhe gjithashtu rezistente ndaj ndikimeve mekanike
  • Praktikisht nuk ka kosto për mirëmbajtjen e tubacionit

KODI:

KODI:02459

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!