Buton pishuari elektronik Sigma30 I zi

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Geberit

Buton pishuari elektronik Sigma30 I zi

Dizajn elegant. Pllakat e Sigma30 janë në modë, me një buton të madh drejtkëndor për shpëlarje të lehtë.

Me një zgjedhje të shpëlarjes elektronike pa prekje me infra red, shpëlarja e urinaleve Sigma30 i përshtatet çdo mjedisi.

Veçoritë

  • Lartësia 130 mm
  • Gjerësia 130 mm
  • Thellësia 8 mm
  • Pllakat e shpëlarjes së urinaleve janë prej plastike të fortë.
  • Koha e rregullueshme e shpëlarjes
  • Forca e ulët e aktivizimit të shpëlarjes me opsionin e një shpëlarjeje të reduktuar
  • Detektor i besueshëm i distancës me rreze infra të kuqe dhe zbulim i përdoruesit me zbehje të sfondit

Zgjedhja është e rëndësishme. Geberit siguron funksion të përsosur, komoditet maksimal. 

Zgjedhja e pllakës së aktivizuesit është e rëndësishme sepse zgjedhja juaj do t'ju shoqërojë për shumë vite.

Zgjidhni pllakën e aktivizuesit që ju përshtatet juve për tualetin tuaj nga një gamë e gjerë opsionesh.

ID - 116.027.KM.1 

KODI:

KODI:26587

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!