Buton Sigma80 me fotoelement pa prekje

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Geberit

Buton Sigma80 me fotoelement pa prekje

Ngjyrë - Xham i zi

Dizajni tërësisht prej xhami me shirita të lehta.

Pllakat e aktivizuesit Sigma80 kanë funksionim pa prekje dhe kështu sigurojnë higjienë optimale me çdo shpëlarje.

Veçoritë:

  • Aktivizimi i dyfishtë i shpëlarjes që kursen ujin.
  • Aktivizimi i ndezjes pa prekje.
  • Sipërfaqja e bërë nga xhami me cilësi të lartë.
  • Ndriçim LED i qëndrueshëm në pesë ngjyra.
  • Funksioni i ndezjes i kontrolluar nga sensori.
  • Dizajn i shumëfishtë i vlerësuar me çmime.

Zgjedhja është e rëndësishme

Geberit siguron funksion të përsosur, komoditet maksimal. 

Zgjedhja e pllakës së aktivizuesit është e rëndësishme sepse zgjedhja juaj do t'ju shoqërojë për shumë vite.

Zgjidhni pllakën e aktivizuesit që ju përshtatet juve për tualetin tuaj nga një gamë e gjerë opsionesh.

KODI:

KODI:00618

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!