Centraline kontrolli per kit solar

Barberi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Barberi

Centraline kontrolli per kit solar

Euroster 813, kontrollues modern i instalimit diellor që kontrollon temperaturën e kolektorëve diellorë dhe deri në dy rezervuarë me ujë të nxehtë, në varësi të mënyrës së zgjedhur të funksionimit.

Pajisja është në gjendje të kontrollojë një burim shtesë nxehtësie (bojler ose ngrohës elektrik) duke siguruar ngrohje shtesë gjatë periudhave kur energjia e marrë nga kolektori diellor është e pamjaftueshme. Përdoruesi mund të programojë periudhat kohore gjatë të cilave ndizet ngrohja shtesë. Kontrolluesi mund të funksionojë në një nga 4 mënyrat, lista e mënyrave të disponueshme varet nga lidhja e sensorëve që zbulohen automatikisht kur ndizet energjia, gjë që parandalon vendosjen e një regjimi të gabuar funksionimi. Diagrami i instalimit për çdo modalitet shfaqet në mënyrë të vazhdueshme në një ekran të qartë të kontrolluesit.

ID - E813 (Soller 813)

KODI:

KODI:28127

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!