Centraline solare me tre sonda Seitron

Barberi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Barberi

Centraline solare me tre sonda Seitron TDST24M

Kontrollorët për sistemet termike diellore janë komponentë elektronikë të nevojshëm për një menaxhim korrekt të sistemit.

Sipas panelit diellor dhe temperaturave të ruajtjes, kontrolluesi aktivizon ose ndalon pompën për të transferuar energjinë termike nga paneli në ruajtje.

  • Kontrollues diellor: Seitron TDST04M
  • Furnizimi: 230 V - 50 Hz
  • Klasa e mbrojtjes: IP 40
  • Sondat e furnizuara: 3 NTC 10K @ 25 °C ± 1%
  • Gama e temperaturës së punës së sondave: -50–200 °C (blu), -50–110 °C (e verdhë)
  • Programet e paracaktuara: 6

ID - 33D000000

KODI:

KODI:30360

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!